Contact e.a. informatie

Mijn naam is Fransje Hermans , ik ben 76 jaar, woon in Weert en ben getrouwd met Harrie v.d. Kruijs . Wij hebben twee kinderen en drie kleinkinderen .

Eind 2020 ben ik begonnen met het maken van digitale schilderijen.

Ik ben autodidact en eenvoud is mijn motto.


Ik schilder handmatig of digitaal en fotografeer.

Vaak laat ik van mijn afbeeldingen een afdruk maken op Dibond aluminium of geborsteld aluminium. Van elk van deze afbeeldingen worden slechts 7 afdrukken gemaakt.

Foto’s en andere werken laat ik afdrukken op papier en voorzie ik van een lijst.


Technische uitleg over de werken op aluminium:


Geborsteld aluminium wordt ook wel brushed aluminium genoemd, de toplaag is geborsteld , dit staat ook bekend als RVS-afwerking. Als ik wit gebruik in mijn afbeeldingen wordt dit niet gedrukt omdat wit geen standaard drukkleur is. Wat wit en ook wat licht van kleur is op mijn afbeeldingen geeft bij afdruk op geborsteld aluminium een ietwat zilverachtig effect en van welke richting je de afbeelding ook bekijkt ze schijnt steeds te veranderen. Afbeeldingen op geborsteld aluminium zijn 3 mm dik .

Afbeeldingen die ik op ongeborsteld aluminium laat afdrukken hebben dit RVS effect niet maar zijn daarentegen warmer van kleur en kunnen ook op 6mm plaat gedrukt worden.

De afbeeldingen op aluminium dat niet geborsteld is kunnen voorzien worden van een premium glans-laminaat laag waardoor een hoogglans uitstraling ontstaat of van een mat-laminaat laag waardoor de afbeelding een satijnachtige schijn krijgt.

Per afbeelding bekijk ik voor welke afdruk mijn werk geschikt is.

Mocht je interesse hebben in een van mijn afbeeldingen of heb je een vraag dan kun je contact opnemen met mij.

06-33775714 of via de mail : info@kunstengevoel.nl

Misschien vind je het ook leuk om eens te kijken op mijn site www.kunstengevoel.nl in het menu … bij inspiratie voor de afbeeldingen

Fransje v.d.Kruijs- Hermans Weert

www.kunstengevoel.nl
mail: info@kunstengevoel.nl
tel. 06 33775714